Och feestjes..De mensen die mij goed kennen: ik ben helemaal niet zo’n feestbeest. En themafeestjes? Bah! Maar met de komst van Megan is er een soort semi-partyplanner in mij opgestaan. Mij bezighouden met haar verjaardagen zorgt ervoor dat ik even alle andere nare dingen ‘vergeet’. Inspiratie nodig voor themafeestjes? Lees gerust verder!

Tips & Tricks

Mijn eerste tip: Pinterest! Och heerlijk struinen, op zoek naar leuke dingen. Je kan zoeken op thema’s, op kleuren maar ook gewoon in het wilde weg zoeken. Maak borden aan en voeg alles toe wat een lach op je gezicht tovert.

Mijn favoriete partyshop? Hieppp! Ook hier kun je heel veel inspiratie opdoen. Sharaida heeft een enorm aanbod én niet geheel onbelangrijk: betaalbaar! Je vindt hier feestversiering gesorteerd op thema maar ook op kleur. Wordt mijn semi-partyplanner hartje heel gelukkig van! Wil je iets unieks? Daar kan Hieppp je ook bij helpen.

Megans feestjes

Megans eerste verjaardag was in het thema: Panda! Pandataart, pandaballonnen, pandaslingers, pandacupcakes. Het was 1 groot pandafestijn. Lees hier het verslag.

Inspiratie themafeest Panda
Pandataart & Panda cupcakes!

Twotti Fruity was het thema van Megans tweede verjaardag. Veel kleur, fruitballonnen en fruitige snacks. Benieuwd? Bekijk hier hoe deze leuke dag was!

De eerste twee themafeestjes kwamen helemaal van mij. Megan had nog niet zoveel door. Maar voor haar derde verjaardag heb ik de keus aan haar gelaten. Het werd een poezenfeest! Megans lievelingsdier? Uiteraard: poes!

Verjaardagsthema: poes
Poezentaart!

Feesten maar!

Nog meer inspiratie nodig voor themafeestjes? Ook op andere Social Media kanalen vindt je veel inspiratie. Neem eens een kijkje op Etsy, ook leuk! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Alles is goed als de jarige een onvergetelijke dag beleeft!