Verjaardagsthema: poes
Feest Gezin

Megan 3 jaar

2019: Megan wordt alweer drie. Poeh.. Haar ontwikkeling gaat zo goed! Dit jaar kon ze zelf haar thema kiezen. Ze koos voor haar lievelingsdier. Dus dit jaar was het verjaardagsthema: poes! Helemaal leuk!

Een leuke compilatie van de dag!

Waar te beginnen?

Ok. Het thema is dus poes. En nu? Rondsnuffelen maar! Op Instagram had ik een winactie van Hieppp gewonnen. Dus ik kon dit jaar echt helemaal losgaan qua versiering. Eerst even inspiratie opdoen op Pinterest en dan gaan met die banaan! Het thema wist ik al, dat zoekt een stuk makkelijker. Ik ging voor de kleuren: wit, roze en goud. Lekker licht en zomers, en ik had daar nog versiering van liggen, wel zo duurzaam! Ook heb ik voor deze keer zelf versieringen gemaakt. Lees hier hoe je zelf toffe Pom-poms kunt maken!

Regelen maar!

En daarmee bedoel ik eigenlijk: bestellen maar! Ik ben weer losgegaan op Hieppp.nl, heb de taart gereserveerd bij Zina’s Bakery en op Facebook heb ik een evenement aangemaakt en iedereen uitgenodigd. Megans cadeau hebben we eigenlijk pas op het laatste moment besteld: een coole auto!

Dé dag: Megans poezenverjaardag

Het was weer een heerlijk feest! Mooi weer (we hebben wat zonnedansjes gedaan hoor), lieve mensen en lekker eten!

Verjaardagsthema: poes
We hebben genoten!

Dit jaar vierden we het op een zaterdag, konden we de zondag erna bijkomen (lees: opruimen). Een goede keus, dat gaan we volgend jaar weer doen! Over volgend jaar gesproken: welk thema zullen we dan doen? Hmmmz…..

You may also like...

2 Comments

  1. Tess says:

    Super leuk gedaan en het was een super leuke dag!

  2. […] is 3 jaar (oef!). Tijd om de babykamer om te ruilen voor een echte meidenkamer. Ik geef je 5 tips hoe je in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *