Oh wat een jaar
Geen categorie Gezin

Oh, wat een jaar!

2020. Een jaar die veel mensen het liefst vergeten. Weten jullie nog eind vorig jaar? Toen zeiden we allemaal: oh 2020, dat MOET wel een bijzonder jaar worden. En dat werd het. Met voor veel mensen lage dieptepunten maar voor ons persoonlijk ook zeker met hoge hoogtepunten. En laat ik dan dit jaar toch afsluiten met een positieve noot.

Wat een hoogtepunt!

Laat ik beginnen met, voor mij, een van de mooiste momenten van 2020. Megan zet in maart van dit jaar haar eerste stapjes los. Na ontelbare uren therapie zag ik ineens dat ze het wilde proberen. Ik gaf haar een stickervel zodat ze iets vast had en niet kon smokkelen. En jawel: 1,2,3,4,5 stappen los. Sinds die dag gaat het lopen elke dag beter!

Zo’n cliché maar: het gaat zo snel

Een ander groot hoogtepunt was natuurlijk de basisschool. Ze gaat naar het Speciale Onderwijs. Op 17 augustus 2020 had Megan haar eerste schooldag. Uiteraard was het voor mij tranen met tuiten. Voor Megan zelf ook, ze vond het enorm spannend. Maar na een paar dagen ging het prima en nu is ze echt helemaal gesetteld. Ze heeft zelfs verkering! Oh my…wat gaat het snel.

Stabiel

Ondanks de ‘C’-crisis hebben wij een stabiel jaar gehad. Zeker qua gezondheid was dit ons beste jaar (knock on wood). Voor zover ik mij kan herinneren, hebben we maar 1 ziekenhuisopname gehad. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar Sprookjeswonderland en de Efteling en mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en dat vierden wij met een lang weekend weg. Megan werd dit jaar 4 jaar en dat vierden wij met een heus feestweekend!

Dag 2020

Tijd om afscheid te nemen van dit jaar. We koesteren de hoogtepunten en laten we de dieptepunten maar snel vergeten. Tuurlijk hadden wij ook dieptepunten (iedereen heeft meer grijze haren door mijn moeders hartinfarct) maar het gaat nu goed met mijn dierbaren en met mij. En dat is denk ik wel het allerbelangrijkste wat er is. Dag 2020, we zullen je niet vergeten. Oh, wat een jaar!

Wij wensen iedereen een gezond, liefdevol en gelukkig 2021!

You may also like...

2 Comments

  1. Wies says:

    Op naar 2021 . Met een positief hart 💖 komt het allemaal goede

  2. Hanna says:

    We gaan met positieve gevoelens naar 2021. Als ik naar Megan kijk, kan het ook niet anders. Want buiten het lopen, stept ze, klimt ze in de speeltuin in het natuurpark, ze gaat met grote sprongen. 2021 zal zeker nog meer mooie dingen laten zien.
    2021 kom maar op. 🐼🥰😍❤️ Love you all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *