Megan 4 jaar!
DIY Feest Gezin

Megan 4 jaar

Hoera! Megan 4 jaar! Dit jaar ben ik toch weer meer emo of er meer mee bezig dan vorig jaar. Misschien omdat ze straks naar school gaat? Who knows. We hebben het sowieso anders gevierd dan andere jaren vanwege Corona. En: eigenlijk is dat wel goed bevallen!

Normaal vieren we het op 1 moment. Dan komt iedereen langs en is het één gezellige boel. Voor ons wat minder: eigenlijk ben je continu bezig met wat iedereen drinken of eten wil. Dit jaar heb ik eigenlijk niemand officieel uitgenodigd. Ik heb wel een verlanglijstje gemaakt (wat geef je een 4-jarige in hemelsnaam?) en naar iedereen verstuurd. Met de toevoeging: je mag het cadeautje ook hierheen laten verzenden.

Het was een feestweekend!

Het scheelt dat het tot nu toe elk jaar wel mooi weer is op Megans verjaardag. We hebben een grote tuin waar we makkelijk iedereen kwijt kunnen. Dus de opa’s en oma’s wilden het niet missen net als tantes, ooms en andere mensen die heel erg dichtbij ons staan. Ik had voor vrijdag 2 shifts gemaakt: de ene groep kwam in de ochtend, de andere in de middag. Zo hadden wij meer aandacht voor de personen zelf maar we konden zelf ook even lekker zitten en genieten van Megan. En zelfs zaterdag en zondag hebben we nog visite gehad. Megan had een heus feestweekend!

Uiteraard laat de partyplanner in mij zich niet snel kennen: ik had de boel weer flink versierd met decoratie van Hieppp.nl (och die backdrop, helemaal leuk!). We hadden prachtige, overheerlijke taarten besteld bij Zina’s Bakery en ik had zelf ook wat gemaakt. De DIY blog hierover volgt snel!

Corona heeft dus geen roet in het eten gegooid! Sterker nog: misschien doen we het volgend jaar weer zo! Ik ga alvast bedenken wat het thema wordt;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *