Feest Gezin Moederschap Persoonlijk

1

Het is alweer 1 jaar geleden. 1 jaar geleden werd onze wereld op zijn kop gezet. Met het mooiste meisje ter wereld gingen wij het zwaarste jaar ever tegemoet. Het was een jaar vol emoties. We stuiterden van geluk naar verdriet, van onzekerheid naar de harde realiteit. En dat met flink wat tranen (guilty!) en af en toe wat gevloek (dat kunnen papa en mama allebei wel).

Dat heftige jaar hebben we vorige week met een knalfeest afgesloten. Het thema: PANDA! (uiteraard…) Papa en mama hadden flink onderhandeld met de zonnegoden en mét resultaat: het was een prachtige dag. De tuin flink versierd, fantastische taarten laten maken en de liefste familie & vrienden om ons heen. Wat hebben wij genoten. In het begin vond je het allemaal iets te spannend (wat doen al die mensen hier?!). Maar bij het uitpakken van de enorme lading cadeaus was je helemaal in je element. Hoera, Megan 1 jaar! Een dag om nooit te vergeten. De hele week zullen we niet vergeten. Het was stralend weer, op de opvang was het nogmaals feest en we sloten de week af met 2 BBQ’s waar jij heerlijk hebt gekletst en geknuffeld met iedereen.

Deze week gaan we inpakken om lekker een weekje naar Terschelling te gaan. Weer genieten.

Megan 1 jaar. Veel te heftig en veel te snel gegaan. Maar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan er een topjaar van maken vol mooie momenten. En ook dan sluiten we het weer af met een knalfeest. Maar rustig aan hoor, niet zo snel als afgelopen jaar.

Poeh…ons meisje is alweer 1…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *